Έλεγχος έγκρισης ή μη των αιτήσεων - μηχανογραφικών δελτίων υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις

Κατηγορία: Σοβαρές Παθήσεις - Αναπηρίες - Μαθ. Δυσκολίες
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Γράφτηκε από τον/την Διαχειριστής Εμφανίσεις: 865

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων που υπάγονται στην ειδική κατηγορία των ατόμων με σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων-μηχανογραφικών δελτίων έτους 2014 των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 15 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ,http://moreresults.minedu.gov.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο έγινε δεκτό ή όχι, καθώς και τον κωδικό και τα προσωπικά τους στοιχεία (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός), εφόσον πληκτρολογήσουν τον αριθμό ή/και τα γράμματα του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου που εισήγαγαν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου και χωρίς κενά.

Με νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα εισαγωγής. Στη φόρμα αναζήτησης του αποτελέσματος θα πρέπει να εισάγουν τον κωδικό καθώς και τα αρχικά από τα ακόλουθα προσωπικά τους στοιχεία (με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες): Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός.

Πηγή: Υπουργείο Παιδείας

Test επαγγελματικού προσανατολισμού - δωρεάν!

Τest επαγγελματικού προσανατολισμούδωρεάν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας. 
Test επαγγελματικών ενδιαφερόντων, Test εργασιακών αξιών και Test επαγγελματικών αποφάσεων.

Ο καιρός στη Δράμα
Bίντεο επαγγελμάτων γνώρισε τον κόσμο της εργασίας
Mετρητής Επισκέψεων
288558
Σήμερα:Σήμερα:169
Το μήναΤο μήνα3724
ΣυνολικάΣυνολικά288558
Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εισαγωγή σε Πανεπιστήμια της Κύπρου 2017-2018
Τελευταία νέα
Δημοφιλείς αναγνώσεις

Σχεδίαση & Ανάπτυξη Αρναούτης Ιωάννης Εκπαιδευτικός του 2ου Γυμνασίου Δράμας.

Διαχείριση & Καθημερινή Ενημέρωση οι Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας:  Mυστακίδης Ιωάννης & Παπαδόπουλος Μιχαήλ.